2015-ben ismerkedtem meg a Mathias Corvinus Collegium Alapítvánnyal, amikor gyermekem a pécsi MCC FIT programba felvételizett. Azóta kísérem figyelemmel mind a FIT, mind a KP programokat, e-learning kurzusokat, túrákat, táborokat és az élményekkel teli csapatépítőket.

Én az ELTE Természettudományi Karán végeztem matematika tanári szakon, valamint mérés-értékelés területen szereztem szakvizsgát.  Több mint 20 éve foglalkozom középiskolás diákokkal, így széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezem, amelyet remélem az MCC diákjainak javára  tudok fordítani.

A pécsi Középiskolás Program koordinátoraként célom a régió diákjait támogatni abban, hogy kiaknázzák erősségeiket azokon a területeken, ahol szükségét érzik, emellett számos olyan kompetenciájukat, készségüket fejleszteni, melyek segíthetik őket a továbbtanulás, a későbbi pályaválasztás, majd a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben egyaránt.

Fontosnak tartom, hogy egy összetartó baráti közösség alakuljon ki, akik segítik és támogatják egymást, és minőségi időt töltenek együtt az MCC falain belül, vagy KP+túrákon, vagy téli és nyári táborokban.