A Tihanyi Alapítvány által üzemeltetett Collegium egy '70-es években épült épületben kap helyet. Az idő vasfoga nem kímélte a munkásszállásból lett elitképző intézményt sem. Megannyi korszerűsítésre, a fenntartásban állapotmegőrzésre van szükség. Ahhoz, hogy az MCC falai között élő diákok zavartalanul és biztonságban élhessék életüket, rendben kell, hogy üzemeljen a fűtés, az áram, az internet, a felügyeleti rendszerek, tantermek stb. 

Az aktív szellemi munkát észrevétlenül támogató, a kellemes környezetet előteremtő személyzet része vagyok én is. Munkámmal az épület üzemeltetését látom el. Ezen a közel 6000 négyzetméteren mindig van tennivaló. 

A műszaki felügyelet mellett munkám a gondnok, a takarító és portaszolgálat személyzetének koordinálása, a diákok által használt eszközök beszerzése és állagmegőrzésénk segítése, a szobák és egyéb helyiségek felszerelésének számbavétele, átadásuk-átvételük intézése. 

Felújítások szervezésében, pályázatok megvalósításában szintén tevékenyen részt veszek, ezek mellett a Collegium aktív életéhez tartozó megannyi rendezvény technikai előkészítését végzem. Célom, hogy zavartalanul működhessen a Coliban zajló érték-és közösségteremtő munka. 

Tanulmányok: 

  • Constructing Architect (Vitus Bering University College)
  • Településmérnök (Ybl Miklós Műszaki Főiskola)

Nyelvismeret: angol