2021 januárjától dolgozom a szegedi MCC egyetemi programkoordinátoraként. Számomra különösen igaz a mottónk, miszerint az MCC ott kezdődik, ahol a hagyományos oktatás véget ér, hiszen jómagam tanár vagyok, két szegedi gimnáziumban tanítok. Úgy érzem, a tehetséges diákok kibontakoztatásának egyre inkább megkerülhetetlen módja az MCC kárpát-medencei hálózata, legyen szó bármely képzési szintről. Gimnáziumi tanárként és doktoranduszként első kézből láthatom, mennyire hiánypótló az MCC által nyújtott közösségi élet és a tehetséggondozás.  A változatos kihívások mellett megtisztelő számomra, hogy egy lendületes, tehetséges, ugyanakkor alázatos csapat tagja lehetek.

Tanulmányok, jelenlegi munkahelyek:

2019-ben végeztem az SZTE földrajz-történelem tanárszakán, azóta folyamatosan tanítok, jelenleg az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolában, illetve a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban. A hivatásomon túl szakmai fejlődésemet is fontosnak tartom: 2019-ben sikeres, állami ösztöndíjas felvételt nyertem a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskolájába, jelenleg III. éves doktorandusz vagyok. Kutatási területem Kárpátalja, ahol csoportvezetőként is dolgoztam. Korábban ifújságkutatás, a kárpátaljai fiatalok elvándorlási szándékai álltak kutatásom fókuszában, jelenleg a térségbe érkező külföldi működő tőkebefektetések idő- és térszerkezeti vizsgálatát végzem ezen, sokszínű nemzetiségű, izgalmas régióban.

Ösztöndíjak, elismerések:

2014-2020: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj

2017: A rendszerváltás 30 éve - Lakiteleki Népfőiskola kutatói pályázata, I. hely

2018: SZTE Talent Ösztöndíj, bronz fokozat

2018, 2019, 2020: Szeged Városi SZTE Kiválósági Díj

2019, 2020: Nemzeti Felsőoktatási (Köztársasági) Ösztöndíj

2019: OTDK, FiFöMa tagozat, II. hely

2019: SZTE Talent Ösztöndj, arany fokozat

2020: SZTE Talent Ösztöndíj, kari Év Tehetsége Díj

2020: Új Nemzeti Kiválóság Program

2022: Pálfi István Régiófejlesztési Alapítvány és Külgazdasági és Külügyminisztérium: sikeres kutatói pályázat 2022: Nemzetsratégiai Kutatóintézet, Tudományos Alkotás pályázat, II. hely