1990-ben születtem Mohácson. A gimnázium elvégzése után a Kaposvári Egyetem Agrár-és Környezettudományi Karára felvételiztem, ahol természetvédelmi mérnökként diplomáztam 2014-ben.

Két évig dolgoztam kulturális szervezőként a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, Ökoturisztikai- és Környezeti Nevelési Osztályán. Az ezt követő négy évben, a Mohácsi Természettudományos Élményközpontban oktató- és koordinátori munkakört töltöttem be.

Ezen korábbi munkahelyeknek köszönhetően különböző korosztályú gyermekekkel dolgozhattam együtt, az óvodásoktól, egészen a középiskolásokig. Az általunk szervezett programok, foglalkozások során, magam is rengeteget tanultam. Az MCC egyetemi programkoordinátor státusza új lehetőségeket nyitott meg előttem. Új tapasztalatokat és kompetenciákat szerezhetek egy idősebb, szakmailag elhivatott, immáron egyetemista korosztállyal való együttműködés kapcsán. Bízom benne, hogy a közös munka mind a hallgatóknak, mind pedig nekem élvezetes és eredményes lesz, és a diákok hozzám hasonlóan fogják értékelni az MCC által nyújtott kivételes lehetőségeket.

A munkám mellett nagyon fontos, hogy minőségi időt töltsek a szeretteimmel, barátaimmal. A Poklade tamburazenekar alapítótagjaként pedig rendszeresen fordulunk meg nép-és világzenei rendezvények színpadjain, ahol a nagy élvezettel adjuk elő „balkán-folk” albumaink repertoárját.