Felvételi kiírás (Vezetőképző Akadémia)

A Mathias Corvinus Collegium felvételt hirdet

Vezetőképző Akadémiájának

2022 őszén induló egyéves intenzív képzésére.

 

(Ha a kétéves Vezetőképző Programra szeretnél jelentkezni, kattints ide.)

 

Már huszonévesen is el lehet sajátítani azokat a jövő vezetői számára hasznos készségeket és szemléletmódot, amelyeket az iskolarendszerben nem tanítanak!

A Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiáján itthon tanulhatsz a legjobb hazai és nemzetközi oktatóktól, trénerektől, és vezetőktől, akik egy személyre szabott, élményen és tapasztalaton alapuló gyakorlati és közösségi fókuszú kiegészítő képzés keretében eljuttatnak a teljesítőképességed maximumára.

Az MCC Vezetőképző Akadémián a képességeidet valós helyzetekben próbálhatod ki, a teljesítményedre egyedi, személyre szabott visszacsatolást és arra épülő fejlesztő képzési programot kapsz. Ráadásul része lehetsz a Kárpát-medence legmotiválóbb és legszerteágazóbb közösségének, ami elkísér későbbi utadon, és segít érvényesülni életed számos területén.

Az MCC Alapítvány által támogatott ingyenes képzés ösztöndíjat és kollégiumi férőhelyet is biztosít minden hallgatója számára.

Ha Te olyan 21 és 33 év közötti, az alapképzésed 3. évét (legalább 5 lezárt szemeszter) végző hallgató/mesterképzésben részt vevő hallgató/frissdiplomás/már munkatapasztalattal rendelkező fiatal vagy, aki motivált abban, hogy kitűnjön képességeivel a munkaerőpiacon, hazai és nemzetközileg elismert szakemberektől szerezzen versenyképes tudást, és gyakorlati tapasztalatot, akkor ez a program Neked szól!

A Vezetőképző Akadémia képzésének nyelve alapvetően angol.

 

A képzésről bővebben itt olvashatsz.

Jelentkezz a Vezetőképző Akadémiára!

VÁLTOZZ-VÁLTOZTASS-VEZESS

 

A felvételi eljárásról

A felvételi jelentkezés határideje: 2022. május 15. (vasárnap) 23:59

 

Az előzetes felvételi követelményeknek megfelelt jelentkezők háromkörös felvételi eljárásban vesznek részt.

Az első körben

 • tesztek (pszichometriai teszt, intelligencia- és szókincsteszt, growth mindset teszt, reziliencia teszt) kitöltése történik online.

A második körben

 • szóbeli meghallgatáson vesznek részt a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány épületében (1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.).

A harmadik körben az első két kör során legjobban teljesítő jelentkezők egy

 • Beválasztó Táborban vesznek részt, melynek pontos időpontjáról és helyszínéről értesíteni fogunk. (Amennyiben bekerülsz a táborba, úgy a részvétel kötelező! Részvétel hiányában kiesel a felvételi eljárásból.

A felvétel kiértesítésének várható időpontja: 2022. június második fele

 

A jelentkezés feltételei:

 • legalább 5 lezárt szemeszter;
 • egy felsőfokú angol nyelvvizsga vagy annak megfelelő nyelvtudás. (Amennyiben felvételt nyersz, a képzés során a nyelvvizsga megszerzése kötelező lesz!);

 

Jelentkezni az alábbi online felület kitöltésével lehet, ahol személyes adataid megadása után az alábbi dokumentumok feltöltését várjuk tőled:

 • angol nyelvű önéletrajz, amely kitér a szakmai és közösségi tapasztalatokra is;
 • egy 3 diából álló angol nyelvű bemutatkozó prezentáció (.pdf formátumban). Az első dián mutasd be milyen sikereket értél el eddig az életedben, a második dián mutasd be milyen kudarcok értek eddig életed során és azokból hogyan álltál fel, a harmadik dián pedig mutass be egy olyan projektet, amiben részt vettél és amelyből sokat tanultál, büszke vagy rá;
 • projekttervezet: tegyél javaslatot egy olyan innovatív projektre, amit egy félév alatt (2-3 hónap) egy 3 emberből álló csapat ki tud dolgozni. Angol nyelven, maximum 1 oldal terjedelemben;
 • Esszé arról, hogy miben szeretnél fejlődni, milyen vezetői képességeket szeretnél elsajátítani, alapul véve a korábbi tapasztalataidat. Angol nyelven, maximum 1 oldal terjedelemben.
 • Negyedévekre lebontva fogalmazd meg, hogy a Vezetőképző Akadémia programjának mely része érdekel a legjobban, miben szeretnél fejlődni az elkövetkező egy évben. Angol nyelven, maximum 1 oldal terjedelemben.
 • Az alapképzésben/mesterképzésben megszerzett diploma másolata (amennyiben rendelkezésre áll).

 

Bármilyen felmerülő kérdést az az alábbi email címre várunk: vezetokepzo@mcc.hu

 

 

 

Felvételi jelentkezés