MCC Vezetőképző Akadémia

Leadership szemináriumok Leadership szemináriumok Leadership Klub Leadership Klub Közösségépítés Közösségépítés Vezetői készségek fejlesztése Vezetői készségek fejlesztése Karrierprogram Karrierprogram Kapcsolatteremtés Kapcsolatteremtés Tanulmányutak Tanulmányutak Szervezetek megértése Szervezetek megértése Vezetés és flow Vezetés és flow DEVELENT DEVELENT Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Tanulási képesség és kreativitás fejlesztése Problémamegoldás Problémamegoldás

Az MCC Vezetőképző Akadémia egy olyan egyéves intenzív program, melyben a résztvevőknek lehetőségük lesz vezetési képességeiket egyedülálló módon fejleszteni. A fókusz a hallgatók vezetői készségeinek gyakorlati alkalmazásán van, hiszen a képzés során a módszerekkel való kísérletezés és az implementálás kerül előtérbe.

Az MCC Vezetőképző Akadémia programjának célja egy olyan újszerű tanulási környezet megalkotása, amely hazai értékeket, valós szervezeti problémák megoldását, a kapcsolatteremtő és döntéshozatali készségek fejlesztését és a kísérletező szemléletmódot helyezi a középpontba. Ezek együttese egy olyan vezetői eszköztár kialakításához járul hozzá, amely a későbbiekben az előmenetel során segíti a résztvevőket a mai kiszámíthatatlan és kihívásokkal teli világban.

Az MCC Vezetőképző Akadémia képzésén szerzett tudás és tapasztalat egyaránt használható a közszférában, az üzleti életben, elősegíti a szűkebb közösségek szolgálatát és a tágabb értelemben vett környezetünk fejlesztését, megóvását.

Bármilyen felmerülő kérdést az az alábbi email címre várunk: vezetokepzo@mcc.hu

Felvételi jelentkezés