Az MCC Középiskolás Programjának miskolci régiókoordinátoraként tevékenykedem. Célom a miskolci MCC KP folyamatos, dinamikus fejlődésének elérése, illetve egy kiváló, összetartó közösség létrehozása, ahol a diákok nyitottak, mernek kérdezni és megosztani a gondolataikat egymással.

Miskolcon és környékén kimondottan fontosnak tartom egy, a diákok szociális és anyagi helyzetétől függetlenül működő tehetséggondozó program működtetését, amely keretében a közoktatás tudásanyagán túl, az iskolában nem oktatott ismereteket sajátíthatnak el diákjaink, illetve fejleszthetik gyakorlati képességeiket, készségeiket.

Korábban több szakmai, illetve érdekképviseleti szervezet vezető beosztású tagjaként betekintést nyertem a szakmai programok szervezésének, különböző típusú kis- és nagyrendezvények lebonyolításának világába. Szeretek közösségben lenni, és rendkívül inspiráló tevékenységnek tartom a tehetséges középiskolás diákokkal való közös munkát, emberi és szakmai fejlődésük, illetve későbbi pályaválasztásuk elősegítését.

Végzettségemet tekintve földtudományi mérnök vagyok, majd a későbbi tanulmányaimat olajmérnöki, illetve közgazdász vonalon folytattam. Magas szintű angol nyelvtudással rendelkezem, amelyet bővíteni szeretnék az elkövetkezendő időszakban a német vagy orosz nyelv elsajátításával.  Szabadidőmben szeretek sportolni, utazni, illetve más kultúrákat megismerni.

Arra buzdítok minden középiskolás diákot, hogy éljen a lehetőségeivel, és próbálja ki magát az MCC világában.