2014-ben végeztem az ELTE nemzetközi tanulmányok BA, 2015-ben politológia BA, 2017-ben pedig politikatudományok MA szakán. 2017 óta vagyok az ELTE Politikatudományi Doktori Iskolájának doktorandusz hallgatója. Szintén 2017-ben elnyertem az ELTE Bíró Gáspár emlékdíjat. Szakmai pályafutásomat a Miniszterelnökség Stratégiai és Tájékoztatási Helyettes Államtitkárságán kezdtem stratégiai referensként, amelyet követően az Observer Kft-nél dolgoztam médiaelemzőként. Végül 2018-ban visszatértem a Miniszterelnökség Stratégiai Elemzési Helyettesállamtitkárságára, ahol a Stratégiai Főosztályt vezettem. A közigazgatásban eltöltött éveim során több alkalommal is mentortként tevékenykedtem a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramban.

2018 óta tanítok ez ELTE ÁJK-n egyetemes politikai gondolkodás történetét. Szintén ettől az évtől oktatómentorként segítem az elsőéves politológus hallgatókat. Mindemellett tananyagfejlesztésben is részt vettem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közszolgálati Továbbképzési Központ megbízásából. Kutatási területeim közé a politika nyelvközpontú megközelítése, a politikai nyelv, a politikai szókincs és a politikai gondolkodás tartozik.

Az általam vezetett Akadémiai Igazgatóság az MCC tudományos és kutatási tevékenységének felügyeletéért, valamint az iskolák és műhelyek szakmai koordinálásáért felel. Szintén az Igazgatóság működteti az MCC PhD Programját, Posztdoktori Könyvkiadási Programját, valamint a Műhelytagság Programot.