A skóciai University of Aberdeen politológia és nemzetközi kapcsolatok MA szakán 2018-ban szereztem diplomát. Ezt követően a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) nemzetközi közszolgálati kapcsolatok angol nyelvű mesterképzését is elvégeztem. 2020 óta az NKE Közigazgatás-tudományi Doktori Iskola hallgatója vagyok, kutatási területem a politikai kommunikáció, az európai kisebbségi mozgalmak politikai nyelve, ezen belül is a skót és katalán függetlenségi mozgalmak diskurzusa. Anyanyelvi szinten beszélek angolul és spanyolul.

Szakmai utamat Magyarország madridi Nagykövetségén kezdtem gyakornokként, ezt követően pedig a Danube Institute és a Mandiner gyakornoki programjában vettem részt. 2019-ben felvételt nyertem a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramba. Stratégiai elemzőként két évet dolgoztam a Miniszterelnökség Stratégiai Elemzésért felelős Helyettes Államtitkárságán, ahol nemzetközi gazdasági, jogi és politikai elemzések elkészítéséért feleltem.

Az MCC-hez 2021 elején csatlakoztam, az Akadémiai Igazgatóság senior kutatójaként dolgozom. Feladataim közé tartozik az MCC stratégiai döntéseit támogató kutatások elkészítése, szakmai publikációk írása, az MCC akadémiai-kutatási tevékenységének támogatása, valamint az MCC PhD Program koordinálása is. MCC-s feladataim mellett újságíróként rendszeresen írok a Mandiner jogi rovatába, a Precedensbe.