Highlights of Hungary

2022. 02. 25. 14:55

Highlights of Hungary: az MCC díját a Székelyföldi Legendárium nyerte

Budapest
Idén először a Mathias Corvinus Collegium (MCC) is ajánlott fel díjat a Highlights of Hungary (HoH) megmérettetésén. A két szervezet február 24-i díjátadó gálán a Székelyföldi Legendárium nevű civil kezdeményezés vihette haza a tehetséggondozó intézmény elismerését.
2021. 12. 01. 15:35

Az MCC és a Highlights of Hungary közösen keresi és díjazza a kimagasló tehetségeket

Az MCC is azon dolgozik, hogy néhány év múlva a Highlights of Hungary Magyarország és a Kárpát-medence egyik legnívósabb szakmai, társadalmi elismerésévé váljon – hangzott el a Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Highlights első közös eseményén. Az immáron 25 éves tehetséggondozó alapítvány Tas vezér utcai központjában tartott rendezvényen Mádai Vivien és Trellay Levente, a Highlights nagykövetei is beszéltek a tehetségek kiválasztásáról és a két intézmény együttműködésének lehetőségeiről.
2021. 11. 11. 14:58

Az MCC támogatásával folytatódik a Highlights of Hungary sikertörténete

A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó intézményeként működő Mathias Corvinus Collegium (MCC) csatlakozásával a jövőben új lendületet kap a Highlights of Hungary kezdeményezés. Az MCC résztulajdonosként MCC Díjat is alapít, a kiválasztott fiatal a jövő februári díjátadó gálán veheti majd át elismerését.
2019. 02. 07. 14:05
Versenyek
Hír

Brain Bar különdíjat nyert intézményünk a Highlights of Hungary döntőjében

Budapest
Óriási megtiszteltetés intézményünk számára, hogy munkánkat a Highlights of Hungary döntőjében a Brain Bar különdíjával és egy közönségdíjjal ismerték el!
2019. 01. 11. 16:17
Versenyek
Hír

Az MCC a Highlights of Hungary jelöltjei között!

Budapest
Nagy örömmel és büszkeséggel adunk hírt arról, hogy a Mathias Corvinus Collegium bekerült a Highlights of Hungary pályázat idei jelöltjei közé!