Médiakonferencia

2021. 11. 13. 16:00
Konferenciák
Hír

Óriási siker az MCC médiakonferenciája – látogatócsúcs és nemzetközi színtéren is izgalmas témamegvitatás

Óriási sikerrel zárult a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyedülálló nemzetközi médiakonferenciája. A tanácskozás második napján közel 20 szaktekintély tartott előadást vagy vett részt szakmai beszélgetéseken, több száz érdeklődő látogató előtt.
2021. 11. 12. 10:22
Konferenciák
Hír

Szabad véleménynyilvánítás a digitális korban- nagy érdeklődés mellett zajlik az MCC médiakonferenciája

Teltház előtt, sikeresen elkezdődött a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyedülálló nemzetközi médiakonferenciája az MCC Tas vezér utcai központjában. 41 panellista, külföldi szaktekintély, újságíró és több mint 300 regisztrált vendég és egy tucat tudósító újságíró vesz részt a kétnapos tanácskozáson. A témák között szerepel az újságírói objektivitás, a közösségi média mint platform vagy kiadó, és a digitális kor újságírásának kihívásai.
2021. 10. 27. 9:22

SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS A DIGITÁLIS KORBAN - egyedülálló nemzetközi médiakonferenciát szervez az MCC

Milyen hatással vannak a digitális kor vívmányai a véleménynyilvánítás szabadságára és milyen kihívásokkal szembesül az újságírói szakma? Erről is szó lesz a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által szervezett nemzetközi médiakonferencián, amelyet ismert hazai és külföldi szakemberek részvételével tartanak november 11-12-én, az MCC Tas vezér utcai központjában.