győri képzési központ

2021. 10. 29. 10:40
Collegium tartalom
Hír

Válogatott sportolóból felsőmocsoládi polgármester – avagy Mocsai Tamás élete, pályafutása és nem hétköznapi családi környezete

Mit jelent sportoló családban felnőni? Mi is pontosan a tehetség és mik a tehetséggondozás eszközei? Hogyan hat egy sportoló családi légkör a gyermekek fejlődésére? Többek között ezekről a kérdésekről is szólt a győri MCC Sportoló család címmel megrendezett eseménye, melyen Mocsai Tamás százkilencvenszeres magyar válogatott kézilabdázó, Felsőmocsolád polgármestere, illetve Erős Réka az MCC Középiskolai Programjának diákja beszélgettek sportól, társadalomról, a sportkarrier lehetőségeiről.
2021. 10. 22. 15:30

Egy korszak vége – Merre tart Németország Merkel után? - kerekasztal-beszélgetés az MCC győri képzési központjában

A Mathias Corvinus Collegium győri képzési központja 2021. október 20-án Dr. Werner J. Patzelt német vendégprofesszor, a Drezdai Műszaki Egyetem emeritus professzora részvételével tartott kerekasztal-beszélgetést Egy korszak vége – Merre tart Németország Merkel után? címmel.
2021. 10. 15. 15:28
Collegium tartalom
Hír

“Előzés jobbról”- Könyvbemutató az MCC Győri Központjában

A 2008-as pénzügyi válság adta meg a kezdőlökést Hajdú András és Dúró József szerzőpárosának Előzés jobbról? – Radikális jobboldal Európában című könyvük megírásához, melyet az azóta eltelt évek változásait figyelembe véve frissítettek és publikáltak végül 2020-ban.
2021. 08. 02. 13:48

Rod Dreher: Szent Benedek válaszútján – Könyvbemutató az MCC győri képzési központjában

Július 29-én Győrbe látogatott Rod Dreher amerikai író, újságíró, a The American Conservative folyóirat főmunkatársa, hogy a Mathias Corvinus Collegium győri képzési központjában is bemutassa a nemrég magyarul is, ’Szent Benedek válaszútján’ címmel megjelent új könyvét.
2021. 04. 29. 10:55
Fiatal Tehetség Program, Középiskolás Program
Hír

Új képzési központ nyílik Győrben