Budapest Fellowship Program

2022. 03. 02. 8:41
Budapest Fellowship Program, Visiting Fellowship Program
Hír

Discover Hungary - Székesfehérvár

Székesfehérvár
Az MCC vendégoktatói és a Budapest Fellowship Program ösztöndíjasai Székesfehérváron jártak a Discover Hungary eseménysorozatunk februári programján.
2022. 02. 03. 7:38
Budapest Fellowship Program, Visiting Fellowship Program
Hír

Vidám farsanggal búcsúztatták a farsangot Fellowship programjaink tagjai

Budapest
A magyar nyelvtanítás keretében megismertetjük a magyar hagyományokat, szokásokat is a Budapest Fellowship (BFP) és Visiting Fellowship (VFP) programokban résztvevőkkel.
2022. 01. 25. 8:25
Budapest Fellowship Program, Ösztöndíjak, Visiting Fellowship Program
Hír

Felfedezni Esztergomot

Esztergom
A Budapest Fellowship Program ösztöndíjasai és az MCC vendégoktatói a héten Esztergomba látogattak el, hogy megismerkedjenek Magyarország egyik legjelentősebb történelmi városával.
2021. 12. 20. 11:58
Budapest Fellowship Program
Hír

Veszprémben a Budapest Fellowship Program ösztöndíjasai

A Budapest Fellowship Program ösztöndíjasai és az MCC vendégoktatói legutóbb Veszprémben jártak, hogy megismerjék Magyarország egy újabb szeletét.
2021. 09. 07. 16:08
Ösztöndíjak
Hír

Folytatódik a Budapest Fellowship Program

Szeptembertől újabb négy amerikai kutató kap arra lehetőséget, hogy jobban megismerje hazánk történelmét, kultúráját, tudományos munkát végezzen és publikáljon is Magyarországon. A Budapest Fellowship Program célja, hogy tartósan és hangsúlyosan hozzájáruljon az Egyesült Államok és Magyarország közötti viszony pozitív elmélyítéséhez.
2021. 07. 15. 13:31
Ösztöndíjak
Hír

Jöttek, láttak, visszajönnének- amerikai kutatók Magyarországon

Jól érezték magukat, sok hasznos tapasztalattal gazdagodtak és bármikor szívesen vissza is jönnének Magyarországra azok az amerikai szakemberek, akik a Budapest Fellowship Program ösztöndíjával kutathattak hazánkban az elmúlt közel egy évben. A négy kutató egy sajtóreggeli keretében beszélt tapasztalatairól a médiumok munkatársainak.