Csődöt jelentő gázszolgáltatók, Temesváron sokezer lakásban leálló fűtés, példátlan áram- és földgázáremelések szinte az egész Európai Unióban. A válság hirtelen jött, de nem a semmiből. Európa országai nem kötöttek hosszú távú gázszerződéseket Oroszországgal, bíztak az amerikai és katari cseppfolyósított gázszállítmányokban, amiket azonban a gyorsabban lépő és többet fizető ázsiai országok foglaltak le. Kik a felelősek az energiaválságért? Milyen energiamátrixra van szüksége egy országnak ahhoz, hogy komolyabb nehézségek nélkül átvészeljen egy ilyen helyzetet? Mennyire érte Magyarországot, illetve az EU-t váratlanul az energiaválság, és milyen tanulságokat kell levonnunk a jelenlegi helyzetből? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ szakértőink a kerekasztal-beszélgetés során.


Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!

A rendezvény a mindenkori járványügyi szabályozások szerint látogatható. 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/regisztracio-politikat-kobmeterben-zalaegerszeg

Elérhetőség: zalaegerszeg@mcc.hu