Reading time: 2 minutes

Nagy sikerrel zajlott az MCC Veszprémi Központjában a FIT Labor elnevezésű esemény, ahová veszprémi általános iskolák negyedikes osztályai regisztrálhattak az elmúlt két hétben.

A programban dr. Farkas Eszter gyógyszerész az MCC Fiatal Tehetség Program oktatója másfélórás interaktív foglalkozást tartott a fiataloknak. A diákok belépve az MCC falai közé „kis vegyésszé” válhattak, elmerülve a kémia világában. Látványos kísérleteket végezhettek, megtapasztalhattak kémiai és fizikai összefüggéseket, megismerkedhettek a labor eszközeivel.

A rendezvényen a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Rózsa úti Általános Iskola és a Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola egy-egy osztálya vett részt.

Az MCC 2015 óta van jelen Veszprém életében a FIT Programmal. Sok örömöt csempésztünk már tanulóink életébe oktatásunkkal, élményprogramjainkkal.„Nagyon örülünk annak, hogy Veszprém három prominens intézményéből is üdvözölhettünk diákokat a programunkon. A FIT Labor kiváló lehetőség arra, hogy az iskolák, pedagógusok, diákok jobban megismerhessék egyedülálló módszertanunkat. Szívből reméljük, hogy az ősz folyamán számos iskolából tudunk majd még lelkes osztályokat fogadni.” – emelte ki dr. Csinády Rita Veronika, az MCC Veszprémi képviselet-vezetője.

Fotó: Hajdu Franciska