Reading time: 2 minutes

Az idei FIT Kaland Országos Tehetségverseny a Brain Barral,Európa legnagyobb jövőfesztiváljával együttműködésben valósulhat meg.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az idei FIT Kaland Országos Tehetségverseny a Brain Barral,Európa legnagyobb jövőfesztiváljával együttműködésben valósulhat meg.

2019. május 30-31-én a Budapesti Corvinus Egyetem ad otthont a fesztiválnak, melynek keretében az emberiség jövőjét meghatározó tudósok, gondolkodók és aktivisták között a FIT Kaland országos döntőjének csapatai is képviselhetik magukat.
Versenyünk olyan kulcsterületekre fókuszál, amelyek a Brain Bar tematikájában is hangsúlyosan jelen vannak, legyen szó a természettudományok fontosságáról, a robotikáról, az egészséges táplálkozásról, a pénzügyi tudatosságról vagy a globális környezeti kihívásokról.
Az országos döntő folyamán a zsűriben az értékelést segíti Programunk védnöke is, dr. Kádár Annamária, a mesepszichológia hazai úttörője; továbbá közreműködnek a verseny projektfeladatait kidolgozó oktató kollégáink a legeredményesebb FIT Kaland Csapat kiválasztásában!