európai tanulmányok műhely

2022. 02. 09. 10:41
Európai Tanulmányok Műhely, Migrációkutató Intézet
Hír

A bevándorlás kérdése égető az Európai Unió számára

Budapest
"Kevesebb integráció, nagyobb prosperitás." Ez volt az egyik fő mottója a február 7-én megtartott nemzetközi panelbeszélgetésnek, melyet az Európai Tanulmányok Műhely szervezett az MCC Scrutonban. A gazdasági kerekasztal-beszélgetésen az előadók kiemelték, hogy az EU úgy erősödhet meg, ha egy saját szervezeten keresztül támogatja az európai kis- és középvállalatokat.
2021. 10. 21. 14:02
Európai Tanulmányok Műhely
Hír

Európai Unió: vissza kell térnie a gyökerekhez

Az EU vezetőinek vissza kellene találni azokhoz a gyökerekhez, amelyek egy pragmatikus, szakmai együttműködéseket középpontba helyező politikát jelentenek - hangzott el azon a pódiumbeszélgetésen, amelyet a Mathias Corvinus Collegium (MCC) pécsi központja szervezett.
2021. 04. 15. 8:44
Európai Tanulmányok Műhely, Közjogi Műhely
Hír

"Hungary is a new voice in the Council of Europe"

"Hungary is a new voice in the Council of Europe" - said dr. Hajnalka Juhász, Commissioner in charge of the priorities of the Hungarian presidency of the Committee of Ministers and corresponding international relations.
2021. 04. 15. 8:24
Európai Tanulmányok Műhely, Közjogi Műhely
Hír

„Magyarország új hang az Európa Tanácsban”

„Magyarország új hang az Európa Tanácsban” – mondta dr. Juhász Hajnalka, az ET magyar elnökségének prioritásaiért és a kapcsolódó nemzetközi kapcsolatok építéséért felelős miniszteri biztos.
2021. 03. 08. 15:03
Európai Tanulmányok Műhely, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola
Hír

Európa sokféle, és minden hangot meg kell hallani